• Huolto

Dekantterilingon asianmukainen huolto pidentää sen käyttöikää ja parantaa sen käytettävyyttä. Ammattimainen huolto vaikuttaa lietteen vedenpoiston lopputulokseen. Noxonin huolto-osasto tarjoaa Noxon-dekantterilinkojen jälkimarkkinapalveluja maailmanlaajuisesti.

Varaosat

Varastossa olevien tuotteiden tilaukset toimitetaan tavallisesti samana tai seuraavana päivänä. Asiakkaamme saavat meiltä laadukkaat alkuperäiset varaosat nopeasti.

Päivitykset

Noxonin tuotteita kehitetään ja parannetaan jatkuvasti, ja jotkin olemassa olevien laitteistojen osat voivat vanhentua. Vanhan dekantterilingoin käytettävyyttä ja toimivuutta parantaa sen päivittäminen esimerkiksi uudella ohjausjärjestelmällä.

Ennakoiva huolto

Dekantterilingot ovat usein kriittisiä koneita prosessissa. Noxon tarjoaa edullisia huoltosopimuksia, joihin sisältyvät Noxonin pätevien asiantuntijoiden vuosittaiset määräaikaishuoltokäynnit. Näin varmistetaan maksimaalinen käytettävyys.

Huolto Noxonilla

Roottorin inhouse-huolto tehdään Noxonin omalla korjaamolla. Se tarkastetaan perinpohjaisesti, ja kulutusosat vaihdetaan Noxonin alkuperäisiin varaosiin.

Korjaushuolto

Noxonin huoltoasentajatiimi auttaa tarvittaessa korjaamaan viat ja häiriöt lyhyellä varoitusajalla.

  

Tiedämme, että tuotteidemme hyvä toimivuus on asiakastyytyväisyyden edellytys.

OTA YHTEYTTÄ

Tämä sivusto käyttää evästeitä jatkamalla suostumustasi evästeiden käyttöön