Polymeerikoneet

 

 

Tehokkaaseen vedenpoistoprosessiin kuuluu usein polymeerin lisääminen ulos lähtevän aineen kuiva-ainepitoisuuden ja rejektiveden parantamiseksi. Noxonin polymeerikone Noxon Jet pitää jauheen ja veden erillään, kunnes ne sekoitetaan suoraan säiliöihin, mikä tekee polymeerin valmistuksesta vaivatonta ja kustannustehokasta.

Tavallisesti polymeeriä käytetään parantamaan vedenpoistoprosessia. Noxonin polymeerikone Noxon Jet on täysautomaattinen kone erävalmisteluun eri kapasiteeteilla.

Tekniikka

Sekoitusastian tasoa mitataan paineanturilla, ja määritetyllä tasolla aloitetaan jauheen ja veden syöttö. Tätä syöttöä tehdään lyhyin väliajoin ns. jatkuvana liuoseräannosteluna.

Hyödyntämällä säiliöiden koko kapasiteetti annostelussa ja yhdistämällä se tehokkaaseen sekoittamiseen saadaan tasainen polymeeriliuos, jolla on tietty pitoisuus ja kypsymisaika.

Rakenne perustuu modulaariseen järjestelmään, jossa annosteluyksikkö on samanlainen riippumatta säiliöiden koosta. Siksi kapasiteetti määräytyy polymeerityypin, säiliöiden koon, pitoisuuden ja kypsymisajan perusteella, mikä tarkoittaa sitä, että kapasiteettia voidaan tulevaisuudessa helposti mukauttaa.

Annosteluyksikkö pystyy käsittelemään jopa 12 kg jauhetta tunnissa. Noxon Jet voidaan toimittaa myös nestemäisen liuoksen annostelupumpulla. Tarkassa annostelussa on itseohjautuva kalibrointitoiminto, joka mahdollistaa annosteltavan polymeerimäärän täydellisen hallinnan.

Ohjausjärjestelmä

Noxon Jet voidaan integroida Noxonin olemassa olevaan dekantterilinkojen ohjausjärjestelmään, mutta sitä saa myös erillisratkaisuna. Käyttäjäystävällinen järjestelmä voidaan yhdistää valvontajärjestelmiin kenttäväylien kautta.

Oheislaitteet

 

 


Tämä sivusto käyttää evästeitä jatkamalla suostumustasi evästeiden käyttöön