Dekantterilingot

 

 

Tehokkaan vedenpoiston ansiosta Noxonin dekantterilingot tarjoavat kustannussäästöjä ja pienentävät ympäristövaikutuksia kaikentyyppisissä teollisissa ja kunnallisissa prosesseissa. Noxonin dekantterilingot valmistetaan Ruotsissa, ja ne sopivat erittäin monenlaisiin käyttökohteisiin, joissa kiintoaineita täytyy erottaa nesteestä. 

Dekantterilinkoja käytetään monissa kohteissa, joissa kiintoaineita täytyy erottaa nesteestä. Noxonin dekantterilingoista on saatavilla eri malleja ja kokoja, ja ne voidaan muokata kunkin asiakkaan tarpeisiin.

Tekniikka

Dekantterilinko koostuu pyörivästä rummusta, jonka sisällä on erikseen pyörivä ruuvi. Kiintoaineet ja neste (liete), josta vesi halutaan poistaa, syötetään syöttöputken läpi rummussa olevaan sekoituskammioon, johon lisätään polymeeriä aineen saostamiseksi ja vedenpoistotehon parantamiseksi. Liete lingotaan rummun ulkoseinille ja ruuvi kuljettaa sen pois dekantterista, kun taas rejektivesi puristetaan taaksepäin rejektin ulostulolle. Rummussa olevan veden määrää säädellään, ja sopiva vesimäärä riippuu lietteen laadusta. Rumpu ja ruuvi pyörivät erikseen jopa 3600 r/min mallista ja lietetyypistä riippuen.

Noxon toimittaa dekantterilinkoja kahdella erilaisella vedenpoistoperiaatteella: vastavirta ja myötävirta. Vastavirtaperiaatetta käytetään, kun vesi on helposti poistettavissa lietteestä ja nestemäärä on suuri, kun taas myötävirta soveltuu monimutkaisempiin käyttökohteisiin, joissa kiintoaineen ja nesteen tiheydellä on vähän eroa. Dekantterilinkoa ja sen prosessia ohjaa automaattisesti ohjausjärjestelmä.

 

 

 

Miksi Noxon?

Noxonin dekantterilinkojen etuja

  • Soveltuu raskaaseen käyttöön

Suunniteltu kestämään kovaa käyttöä pitkään
Pienempi nopeus, jolloin kriittiset osat kuluvat vähemmän

  • Lamelli

Noxonin ainutlaatuinen lamelliratkaisu tarkoittaa sitä, että ruuvin terät on kallistettu taaksepäin, mikä mahdollistaa nopeamman selkeytyksen ja tavallisesti paremman vedenpoistotuloksen

  • Joustavuus

Noxon pystyy sovittamaan tuotteet asiakkaan tarpeiden mukaisesti

  • Suurempi ulos lähtevän aineen kuiva-ainepitoisuus ja pienempi polymeerinkulutus

Noxonin dekantterilinkojen rummun halkaisija on monia sen kilpailijoita suurempi. Retentioaika on pidempi ja lietettä lingotaan kauemmin. Lisäksi pienempi nopeus auttaa saostumia pysymään ehyinä, mikä helpottaa vedenpoistoa. Tavallisesti tämä tarkoittaa suurempaa ulos lähtevän aineen kuiva-ainepitoisuutta ja pienempää polymeerinkulutusta.

Ohjausjärjestelmä

Noxonin kehittämä ohjausjärjestelmä ohjaa dekantterilinkoa automaattisesti. Tämä merkitsee sitä, että vedenpoistoprosessi voi olla käynnissä kellon ympäri ilman henkilökuntaa. Ohjausjärjestelmä säätelee, rekisteröi ja valvoo prosessia toiminnan aikana. Hälytystoiminnot pysäyttävät ja puhdistavat dekantterilingon, jos jotain odottamatonta tapahtuu.

Noxon toimittaa vakiona kahta ohjauskaappiin sisäänrakennettua ohjausjärjestelmää, XDC ja SP4000. Ne on suunniteltu erityisesti lietteen vedenpoistoon ja räätälöity toimimaan Noxonin dekantterilinkojen kanssa. Tiedonsiirto pääjärjestelmiin on mahdollista. Loistava käyttöliittymämme tekee prosessin valvonnasta helppoa kaikille käyttäjille. Käyttöliittymä näyttää, mitä toiminnan aikana tapahtuu, ja analyysejä varten voidaan helposti laatia tilastoja ja trendikäyriä. Ohjausjärjestelmiemme avulla asiakkaamme pystyvät hallitsemaan lietteen vedenpoistoprosessia täydellisesti.

Mallit Dekantterilinkojen oheislaitteet

 

 

 

 

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä jatkamalla suostumustasi evästeiden käyttöön